anwb mobiliteitskaart 2022
De NS-Business Card: ontdek onze mobiliteitskaart NS.
Pas als je de kaart gebruikt of er een abonnement op zet, worden de kosten in rekening gebracht op een maandelijkse factuur. Moet de NS-Business Card nog geactiveerd worden voor gebruik? Of je nou een NS-Business Card mét of zonder abonnement hebt besteld; deze hoeft je niet te activeren voor gebruik.
mkb-tankpas.nl
Vergelijk hier alle mobiliteitskaarten Reisbalans vs XXImo vs MobilityMixx vs NS Business Card vs Radiuz. Comparison tables - SocialCompare.
suggested on NS Business Card NS GO to set Tanken in buitenland to yes. icm Shell Total. Posted 2021-11-15 14:47:09: by Lara. suggested on NS Business Card NS GO to set Tanken in Nederland van de 4100 stations in NL to yes icm MultiTankcard.
Dé ideale mobiliteitskaart voor ondernemers - Shuttel. Dé ideale mobiliteitskaart voor ondernemers.
Onderzoeksbureau Integron reikt ieder jaar de Beleving Awards uit. Shuttel is één van de drie genomineerden voor de Klantbeleving Award 2022 in de categorie professionele en financiële dienstverlening. Shuttel is voor iedereen. Ruim" 110.000 rijksambtenaren reizen sinds begin 2018 naar alle tevredenheid met de mobiliteitskaart van Shuttel.
Veelgestelde vragen Mobiliteitskaart ANWB Zakelijk.
Vergelijk en kies je pakket. Auto OV Compleet. Slim zakelijk reizen met de ANWB Mobiliteitskaart. Kies het pakket dat het beste bij je past. Vergelijk de drie pakketten. ANWB Mobiliteitskaart voor MKB en ZZP. Contact en Service. Contact met ANWB.
ANWB Zakelijk biedt mobiliteit op maat: de Mobiliteitskaart.
Minder administratieve lasten voor zzpers dankzij mobiliteit op maat. Meer flexibiliteit, minder gedoe met bonnetjes. Mobility as a Service MaaS biedt mogelijkheden om slimmer en flexibeler te reizen. In plaats van standaard de auto of het ov te pakken, kan je per dag bekijken hoe je het beste kunt reizen. ANWB Zakelijk heeft zon slimme reisoplossing: de Mobiliteitskaart.
Je pechhulp goed regelen, ook belangrijk voor ondernemers - Autoblog.nl.
Je regelt alles betreffende je abonnement gemakkelijk en efficiënt online. Als laatste bestaat de mogelijkheid om ANWB voor de Zaak te combineren met een ANWB Mobiliteitskaart. Exclusief voor zakelijke ANWB leden is er de ANWB Mobiliteitskaart. Met deze kaart heeft u toegang tot een breed aanbod van mobiliteit: tanken, parkeren, OV, OV-fiets, taxi, Uber, carwash, Greenwheels en EV-laden.
Mobiliteitskaart ANWB ANWB Zakelijk.
Samen met Shuttel hebben wij de nieuwe ANWB Mobiliteitskaarten ontwikkeld waarmee we een eenvoudige oplossing kunnen bieden die ZZP'ers' en MKB bedrijven ontzorgt op het gebied van mobiliteit. Bekijk de veelgestelde vragen over de mobiliteitskaart van ANWB Zakelijk. Met de werkgeversmodule maak je de administratie van reiskostenvergoedingen eenvoudiger en kunnen jouw werknemers thuiswerkdagen registreren. Deel deze pagina. Contact met ANWB. Reizen van ANWB. ANWB Medical Air Assistance. Vereniging en bedrijf. Voor de pers.
Deze pechhulp kan je veel tijd schelen AutoRAI.nl.
Hotelservice bij pech onderweg Overzichtelijk gefactureerd. Mocht jijzelf of één van je werknemers pech krijgen dan is er geen onnodig gedoe met bonnetjes en declaraties. Pechhulp wordt namelijk per kenteken geregistreerd, ongeacht of de berijder zakelijke - of privékilometers maakt. Pechgevallen worden vervolgens overzichtelijk gefactureerd op een BTW-factuur, wel zo handig voor de fiscus. In een handige online omgeving kun je eenvoudig het lidmaatschap beheren, extra kentekens toevoegen en facturen inzien. Optioneel is het mogelijk om Wegenwacht voor de Zaak uit te breiden met de ANWB Mobiliteitskaart. Die is exclusief voor leden van Wegenwacht voor de Zaak e n biedt diverse voordelen. Je kan met de kaart tanken, parkeren, of reizen met het openbaar vervoer, de OV-fiets, Uber en Greenwheels.

Contacteer ons