anwb tanken app
Apps voor in de auto - Slim en schoon reizen.
Download de app voor Android. Wil je goedkoop tanken? Zoek je een tankshop, verse broodjes, wasstraat, LPG, een bemand station of een aanhanger? Tankservice laat elk tankstation zien waar je terecht kunt, inclusief openingstijden en actuele brandstofprijzen. Download de app voor Apple. Download de app voor Android. OrgangeGas tankstations bieden uitsluitend alternatieve brandstoffen aan: groen gras, groene stroom en in de toekomst ook waterstof en LBG. Deze app heeft een interactieve kaart met alle tankstations en directe navigatie naar het dichtsbijzijnde tankstation. Je spaart bovendien Happy Points bij elke tankbeurt, die goed zijn voor leuke cadeaus en goodies. Download de app voor Apple. Download de app voor Android. Heb je of overweeg je een auto die rijdt op waterstof, groen gas of LNG? PitPoint maakt het je gemakkelijk! Deze app geeft aan waar alle CNG-, LNG- en waterstoftankstations zich in heel Europa bevinden.
mkb-tankpas.nl
Hoe ontvang je korting via de ANWB credit card? Tango.
ANWB biedt leden die brandstof met de ANWB Visa credit card tanken €0,03, per liter korting op de pompprijs. Uitgezonderd tijdens actiedagen zoals de Slimme Donderdag Deal. De opgespaarde korting wordt ieder kwartaal uitgekeerd op de credit card rekening. Meer informatie vind je op www.anwb.nl/tanken of via de ANWB klantenservice www.anwb.nl/contact-en-service, telefonisch te bereiken via 088 269 2222. Is dit antwoord nuttig. Bedankt voor je feedback! Vind je je vraag niet terug? Stel je vraag via het contactformulier en we bezorgen je zo snel mogelijk feedback. Heb je een suggestie om het gegeven antwoord te verbeteren? Laat het ons zeker weten en vul onderstaand veld in. Uw vraag of opmerking. Leave this field blank. Deel deze pagina. Tanken bij Tango. De slimste keuze. Gratis banden oppompen. Tanken met korting. Kortingsacties bij Tango. Bankkaart niet geaccepteerd. Defect pomp doorgeven. Test mee met Tango innovate. Contact met Tango. Richting duurzame toekomst. Werken bij Tango. De Tango app.
mkb-brandstof.nl
Goedkoop tanken door een app. De ANWB is de beste!
Lees ons artikel met tips over tanken in Europa. Maar kloppen de actuele brandstofprijzen wel die in de apps staan? Wij vergelijken en testen regelmatig apps om te controleren of het klopt of goedkoop tanken door een app echt werkt. Klopt de prijs die in de app staat en of die overeenkomt met de pompprijs. De meeste apps bieden meer functionaliteiten zoals parkeer en file informatie, ook daar geven we een overzicht van. Naast enkele screensshots kan je app direct downloaden op je smartphone! Op dit moment is de app van de ANWB de beste.
ANWB Onderweg-app biedt hulp tijdens autoritten SeniorWeb.
Alles over verkeer, file, tanken en parkeren. De app ANWB Onderweg is een dienst van de ANWB. Een deel van de app is bruikbaar voor iedereen en sommige diensten zijn speciaal voor leden. Met de app kunt u.: Verkeersinformatie ontvangen, bijvoorbeeld over files, flitsers en wegwerkzaamheden.
Aanbieders mobiel parkeren Welke parkeeraanbieders zijn er beschikbaar?
Welke parkeeraanbieders zijn er beschikbaar? In Nederland zijn er meerdere aanbieders op het gebied van mobiel parkeren. Elke aanbieder heeft een eigen parkeer app met zijn voor- en nadelen. Bekijk hieronder welke het beste bij jou past. Parkmobile richt zich voornamelijk op particulieren die zowel veel als af en toe parkeren. Deze aanbieder is vooral bekend wegens de populaire Parkmobile parkeerapp. Parkmobile biedt net als Park-line voor alle platformen een App aan. ANWB, van oudsher de grootste Nederlandse pechdienst, is recent in samenwerking met Yellowbrick begonnen met het aanbieden van parkeren. Voor aanmelding van ANWB Parkeren dient u in het bezit te zijn van een jaarlijks betaald ANWB lidmaatschap. Via de ANWB Onderweg App kunt u vervolgens bij Yellowbrick een parkeeractie op straat starten en stoppen. Deze parkeerprovider is vooral actief in de zakelijke markt en is een bekende naam onder zakelijke lease rijders. Naast mobiel parkeren op straat biedt Park-line ook een garagekaart waarmee je kunt parkeren in 400 parkeergarages. Speciaal voor bedrijven heeft Park-line ook een tankkaart waarmee je bij elk tankstation in Nederland kan tanken en bij 1.000 autowasstraten terecht kan. Alle kosten worden maandelijks via één factuur afgerekend.
'Handige' app voor het vinden van tankstations met E5-benzine Auto AD.nl. Weer. TV-Gids. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Play. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Pla
Andere lezers gebruiken ook de app ANWB Onderweg voor dit doel. 'Heeft' mijn Porsche een computerfout en moet ik dat accepteren? 'Twee' soorten trekgewicht voor caravans. 'Mijn' auto is niet geschikt voor E10, waar kan ik E5-benzine tanken? Onze autoredactie beantwoordt elke week lezersvragen.
ANWB Onderweg app.
Lees meer over digitaal pech melden. Mijn ANWB en digitale ledenpas. In de Mijn ANWB omgeving bekijk je je digitale ledenpas, bekijk je jouw ANWB producten en kun je persoonlijke routes opslaan. Tanken en laden. App Store: download de app.
ANWB Routeplanner en ANWB Onderweg: zo verdwaal je nooit meer.
Het is fijn dat je naar parkeerplekken in de buurt kunt zoeken, of op adres. Je tikt simpelweg aan waar je wil parkeren, checkt hoe duur het is en de meter gaat lopen. Let op: je hebt hiervoor dus wel een Yellowbrick-account nodig. Een andere praktische functie is de mogelijkheid om te zien waar je het goedkoopst kunt tanken. Als ANWB-lid krijg je bovendien korting bij bepaalde tankstations: deze plekken worden uiteraard keurig aangegeven op de kaart. Tot slot kun je via 'Mijn' auto altijd zien waar je geparkeerd staat, en bijvoorbeeld automatisch de parkeermeter stoppen zodra je wegrijdt. Al met al is ANWB Onderweg een behoorlijk complete app, ook voor niet-ANWB-leden. Wie echter enkel geïnteresseerd is in routebeschrijvingen of een parkeer-app, is beter af bij respectievelijk Google Maps en een partij als Yellowbrick. Download ANWB Onderweg op je Android-telefoon gratis.

Contacteer ons