gratis tankpas
gratis tankpas
Zakelijke Tankpas Gratis Aanvragen Shell Wassenaar.
Daarnaast profiteer je van extra korting bij iedere tank of wasbeurt. De tankpas werkt alleen bij het tankstation van Shell Wassenaar. geven een laagste prijs garantie op de route N44/A44 van Den Haag. 12 cent korting per liter op benzine. 10 cent korting per liter op diesel. Alles overzichtelijk opéén factuur. Manage je wagenpark online. Tankpas gratis aanvragen. U kunt profiteren van nog meer voordeel met de combi tankpas waspas deal. Alle informatie over btw, autokosten en tankpassen. Op deze pagina lees je alle voordelen van een tankpas. Ook kom je te weten wat de fiscale spelregels zijn voor btw aftrek op zakelijke mobiliteit. Wist jij bijvoorbeeld dat je als ondernemer altijd btw-aftrek hebt op autokosten, zelfs als je auto prive-bezit is? Btw aftrekken alleen met zakelijk betaalmiddel. Omdat er in het verleden veel fraude is gepleegd met tanktransacties en tankbonnetjes, accepteert de fiscus alleen btw-aftrek op brandstof als dit is betaald met een zakelijk betaalmiddel. De Belastingdienst wil onomstotelijk aangetoond zien dat de betaling voor de brandstof door het bedrijf is gedaan. Dat kan alleen als de tankbeurt is betaald met een betaalmiddel van het bedrijf; een zakelijke betaalpas, creditcard of tankpas. meer
mkb-tankpas.nl
haan tankpas - Tankstation.
Vraag uw haan tankpas aan en profiteer direct van de voordelen! Aanvrager bevoegd volgens KvK. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Tanken bij meer dan 160 tankstations. Betere controle op uw wagenpark. Geen contant geld nodig. Mogelijkheid tot kilometerregistratie. Geen jaarlijkse bijdrage voor de tankpas. U betaalt altijd de meest voordelige prijs. Korting op haan autowassen. Tanken en afrekenen aan de kassa of direct aan de pomp. Uw eigen voorkeurspincode. Alleen met een zakelijke tankpas kunt u btw terugvragen van uw tankbeurt. Op jaarbasis kan deze besparing oplopen tot honderden euros. Gratis online portal. Het online portal wordt gratis ter beschikking gesteld. Inclusief rapportages van al uw historische transacties. haan tankpas ook te gebruiken als waspas. Netwerk van ruim 50 autowasplaatsen. Waarom haan tankstations? er is altijd een haan locatie bij u in de buurt. altijd goede deals en leuke spaarprogramma's.' elke dag de beste kwaliteit is onze prioriteit. De Haan Minerale Oliën - Multi Energy 2022.
Tankpas voor bedrijven - Hartholt Olie.
Profiteer net als andere ondernemers in de regio Overijssel van de voordelen van een Hartholt Olie tankpas en nu ook de Tamoil Mobilty Card. Speciaal voor bedrijven is er de Tamoil Mobility Card; met deze gratis tankpas kunt u terecht op meer dan 600 stations in Nederland. Tevens kunt u gebruik maken van een online portal waar u 24/7 uw transacties kunt inzien, kaarten kunt aanvragen en blokkeren. Wilt u meer weten? Ga naar: www.tamoil.nl/tankpas. Voor een uitgebreider overzicht van alle 225 Tamoil tankstations verwijzen wij u graag naar de pomplocator op de website van Tamoil: www.tamoil.nl/tankstations. Heeft u nog een Hartholt Olie tankpas en wilt u daar voorlopig mee blijven tanken? Dat is geen enkel probleem. In dat geval kunt u het beste nog even contact opnemen met Tamoil via 088-4007300 of per mail naar info@tamoil.nl voor het registreren van uw incassomachtiging.
Tankpas-gids - Tankpas gids.
EXTRA ADVIES NODIG? Ontvang GRATIS offertes. Een tankpas bestaat voor groot en klein. Je bent ZZPer en rijdt jaarlijkse tienduizend kilometers of meer voor je werk? Dan is een tankpas ook voor jou een voordelige optie. Een zakelijke tankpas biedt tal van voordelen voor kleinere bedrijven. Het idee dat een tankpas enkel weggelegd is voor bedrijven met een gigantisch wagenpark of een vloot aan lease-wagens is verkeerd. Toch zijn er een aantal merken die zich eerder richten op die markt en vaak een bepaald minimum aan voertuigen vragen. Als ZZPer of MKBer heb je vaak maar één of een paar autos in gebruik. Een zakelijke tankpas is de kaart bij uitstek die deze doelgroep het beste bedient.
Tankpas aanvragen - Greenpoint.
Daarnaast kunt u met onze tankpas nu ook LNG en CNG tanken bij onder andere het volledige netwerk van marktleider Rolande - goed voor 30 locaties door heel Nederland. En waterstofrijders kunnen inNieuwegein tanken 350 en 700 bar. Via een handige gratis webportal beheert u zelf uw tankpassen en ontvangt u overzichtelijke verzamelfacturen. En door de slimme veiligheidsopties wordt het risico op fraude bij verlies of diefstal tot een minimum beperkt. Voordelen van de Van Kessel tankpas.:
ESSO CARD voor ZZP'ers' Kleine Ondernemingen ESSO CARD.
Esso Card Nationaal. Esso Card International. ESSO CARD tankkaart voor kleine bedrijven. Van lokale brandstofaanbiedingen tot minder uitgaven en een betere cashflow, een ESSO CARD biedt kleine bedrijven veel voordelen. Met de ESSO CARD van WEX Europe Services heeft u direct toegang tot lagere brandstofprijzen. En omdat uw uitgaven komen te staan in een overzichtelijke, BTW- conforme factuur, hoeft u minder tijd aan administratie besteden - waardoor u meer gemoedsrust heeft, u kunt concentreren op de groei van uw bedrijf en uw klanten beter kan bedienen dan ooit tevoren. Makkelijk fleet-beheer van een klein bedrijf. Met ESSO CARD krijgt lokale aanbiedingen waardoor u omliggende bedrijven een handje helpt tijdens uw dagelijkse activiteiten. U krijgt korting bij een aantal tankstations en dankzij ons uitgebreide netwerk heeft u altijd een lokale partner in de buurt waar u op kunt vertrouwen. En u hoeft niet langer uw chauffeurs met regelmaat bedragen te vergoeden - uw cashflow wordt hierdoor beter. En elke keer dat u brandstof koopt met uw zakelijke tankpas, komt dit online in uw rapporten te staan - ideaal als u ambities heeft om te groeien.
Zakelijke Tankpas: alle brandstof tanken op één factuur.
Voorbeelden hiervan zijn de Shell Tankpas, ESSO Card, BP Plus Tankpas en de Total Card. Dit limiteert je in je keuze, maar daar staan andere voordelen tegenover. Zo krijg je met deze tankpas soms korting op brandstof en kun je meedoen met alle lopende acties. Een merk-tankpas geeft korting op de brandstof en toegang tot lopende acties. Maar let op: de kosten die je maakt voor het omrijden, wegen vaak niet op tegen de mogelijke korting. Het is dus belangrijk om van tevoren te bekijken bij welke tankstations je kunt tanken. Online kun je vrij gemakkelijk het dekkingsgebied zien van de verschillende aanbieders. Kosten van een zakelijke tankpas. Voor het gebruik van een brandstofpas betaal je een bijdrage. De kosten variëren per aanbieder en bedragen vaak enkele euros per maand. Ook betaal je soms een kleine bijdrage voor de pas zelf. Verder wordt er een eenmalige borg gevraagd, die je terugkrijgt zodra je de pas opzegt en geen betalingsachterstand hebt. De tankpassen van specifieke merken worden veelal gratis beschikbaar gesteld. Dat je met een zakelijke tankpas korting kunt krijgen, is niet de voornaamste reden dat ondernemers er een aanschaffen.
tankpas ZZP MKB - Travelcard.
Ruitenwisservloeistof en motorolie kunnen je jaarlijks enkele tientallen euros kosten. Laat deze daarom gratis en onbeperkt bijvullen met de tankpas MKB. Je kunt zonder afspraak terecht bij elke Kwik-Fit vestiging in Nederland. Ook defecte lampjes worden zonder kosten vervangen. m.u.v led xenon. Parkeren op straat via een app. Geld in de parkeermeter gooien is niet nodig. In de app van onze partner 'YellowBrick' kun je onze MKB pas gemakkelijk toevoegen. De parkeerkosten komen samen met de brandstof op de factuur. Ook elektrisch laden. Rijd je elektrisch? Kies voor de upgrade voor laden en profiteer van een Europees netwerk met meer dan 100.000 laadpalen! Inclusief handige app. Met de Travelcard app zie je gemakkelijk alle mogelijkheden van de pas, transactie historie en een handige kaart met daarop alle locaties waar je de MKB en ZZP tankpas kunt gebruiken. Tankkaart zonder borg. Wij werken niet met een standaard borg. Bij elke aanvraag beoordelen wij opnieuw of een borgstelling van toepassing is. Bestaat je bedrijf al enkele jaren dan kun je in veel gevallen een tankkaart zonder borg aanvragen.

Contacteer ons