kosten tankpas
De Shell Tankpas in Nederland en de rest van Europa FLEETCOR.
Kies eenvoudig een kaartcategorie uit die bij uw wensen past en u kunt voortaan gemakkelijk en zonder contant geld uw brandstof, tol en vele andere producten en diensten betalen. Brandstof: Alle soorten. U kunt gemakkelijk, comfortabel en zonder contant geld kwaliteitsdiesel van Shell aanschaffen, alsmede AdBlue voor dieselmotoren. U kunt tol en kosten voor tunnels, bruggen en veerponten gemakkelijk en comfortabel betalen met de Shell Card. U kunt kwaliteitsbenzine en gasvormige brandstoffen zoals LPG en CNG van Shell aanschaffen. U kunt kwalitatieve smeermiddelen bv. motorolie van Shell kopen, alsmede auto-accessoires zoals accu's, banden etc. en diensten zoals autowassen, reparaties en pechhulp. NU TANKPAS AANVRAGEN. U kunt voor iedere tankpas de bijpassende netwerkdekking instellen. Tanken bij tankstations van Shell partners.: Met deze optie kunt u bijvoorbeeld in Nederland bij tankstations van Esso tanken. Tanken in het buitenland.: Met deze optie is uw Shell Card van FLEETCOR geldig in heel Europa. Wanneer u beide opties combineert, kunt u bij het grootste partnernetwerk in Europa tanken met meer dan 26.000 tankstations in 31 landen. EFFICIËNT BEHEER VAN UW WAGENPARK: BESPAAR TIJD EN GELD MET DE SHELL TANKPAS VAN FLEETCOR. Elke aankoop kan gevolgd worden in het online klantenportaal.
mkb-brandstof.nl
Wij leveren tankpassen.
Brandstof maakt een belangrijk onderdeel uit van uw bedrijfskosten. Daarom is het van belang om continu inzicht te hebben in deze kosten. Een tankpas is meer dan een kostenpost, het is een toegevoegde waarde. Met onze tankpassen tankt u regionaal, nationaal of internationaal. Meest gekozen Slump Oil tankpas. De basis voor iedere ondernemer. Profiteer vaneen vaste hoge korting op brandstoffen en decarwash lage, paskosten en slimme oplossingen, zoals uitgebreid online beheeren nauwkeurig inzicht in uw uitgaven. Maatwerk Plus tankpas.
mkb-tankpas.nl
Tankkaart - Wikipedia.
Een tankkaart in Vlaanderen of tankpas of brandstofpas in Nederland is een kaart waarmee een werknemer op de kosten van de werkgever kan tanken. Dit is in België een extralegaal voordeel aangezien er geen RSZ -bijdragen worden betaald op een tankkaart indien de werknemer ook een bedrijfswagen heeft. Dit geldt ook voor woon-werkverkeer met de eigen auto op voorwaarde dat de onkosten verbonden aan deze verplaatsingen niet op een andere manier worden gecompenseerd.
Tankpas spelregels - Tankstation.
Dit zal onder meer gebeuren indien automatische afschrijving niet meer mogelijk is. De eventuele korting, berekend vanaf de 'haan' standaardprijs, is geldig tot schriftelijke wederopzegging van De Haan Minerale Oliën B.V. De 'haan' standaardprijzen kunt u vinden op onze website www.tankstation.nl/brandstoffen. Voor elke nieuwe pas wordt eenmalig een bedrag van € 4,50, aan paskosten in rekening gebracht. Dit wordt automatisch van uw rekening geïncasseerd. Uit veiligheids- en slijtage overweging wordt uw tankpas iedere 4 jaar door een nieuwe vervangen.
Zakelijke Tankpas: alle brandstof tanken op één factuur.
Voorbeelden hiervan zijn de Shell Tankpas, ESSO Card, BP Plus Tankpas en de Total Card. Dit limiteert je in je keuze, maar daar staan andere voordelen tegenover. Zo krijg je met deze tankpas soms korting op brandstof en kun je meedoen met alle lopende acties. Een merk-tankpas geeft korting op de brandstof en toegang tot lopende acties. Maar let op: de kosten die je maakt voor het omrijden, wegen vaak niet op tegen de mogelijke korting. Het is dus belangrijk om van tevoren te bekijken bij welke tankstations je kunt tanken. Online kun je vrij gemakkelijk het dekkingsgebied zien van de verschillende aanbieders. Kosten van een zakelijke tankpas. Voor het gebruik van een brandstofpas betaal je een bijdrage. De kosten variëren per aanbieder en bedragen vaak enkele euros per maand. Ook betaal je soms een kleine bijdrage voor de pas zelf. Verder wordt er een eenmalige borg gevraagd, die je terugkrijgt zodra je de pas opzegt en geen betalingsachterstand hebt. De tankpassen van specifieke merken worden veelal gratis beschikbaar gesteld. Dat je met een zakelijke tankpas korting kunt krijgen, is niet de voornaamste reden dat ondernemers er een aanschaffen.
Tankpas: ANWB Tankpas MKB Tankpas.
Selecteer een pagina. Tankpas aanbieders: mkb tankpas van ANWB. Tankpas van ANWB. De ANWB kent een tankpas in de vorm van een mobiliteitskaart. Met deze kaart kun je tanken en laden en daarnaast gebruik maken van mobiliteitsdiensten zoals parkeren, het afrekenen van vloeistoffen en carwash. Met de Auto Compleet mobiliteitskaart biedt de ANWB een oplossing aan heel MKB en ZZP Nederland. Voor tanken geldt een standaard weeklimiet van € 250,-, per pas. Diensten ANWB Tankpas. Deze tankpas van de ANWB wordt bij alle tankstations in Nederland zowel bemand als onbemand geaccepteerd. Bij de kaart kun je - zonder extra eenmalige of maandelijkse kosten - een DKV pas aanvragen waarmee je kunt tanken bij alle 50.000 aangesloten tankstations in heel Europa.
Zakelijke tankpas voor bedrijfswagens - Esso Card Esso.
Laat onze tankpas het zware werk voor u doen. Esso Card powered by WEX. Wex Europe Services combineert de onovertroffen expertise en dienstverlening van twee wereldwijd toonaangevende tankkaartbedrijven in één revolutionair partnerschap. Waarom Esso Card? Tijd- en kostenbesparend met verschillende betaalopties. Wij begrijpen dat brandstofkosten flink kunnen oplopen binnen uw operationeel budget. Daarom bieden wij diverse betaalopties en competitieve prijzen om u te helpen met het beheer van uw cashflow. Toegang tot duizenden hoogwaardige tankstations in heel Europa. Onze ruime openingstijden en snelle tankservice houden uw bedrijfswagens, én uw bedrijf, in beweging. En als uw chauffeurs zelf ook eens nodig bij moeten tanken, vinden zij een uitgebreid assortiment eten en drinken in de ruim 6.000 Esso-tankstations en 250 snelwegstations door heel Europa. Beheer uw wagenpark met slechts een klik. Esso Card helpt u bij het veeleisende beheer van uw wagenpark. Zo kunt u flink besparen op administratietijd en -kosten - waardoor u kunt focussen op andere zakelijke prioriteiten. Nu online aanvragen.
Zakelijke Tankpas Gratis Aanvragen Shell Wassenaar.
Manage je wagenpark online. Tankpas gratis aanvragen. U kunt profiteren van nog meer voordeel met de combi tankpas waspas deal. Alle informatie over btw, autokosten en tankpassen. Op deze pagina lees je alle voordelen van een tankpas. Ook kom je te weten wat de fiscale spelregels zijn voor btw aftrek op zakelijke mobiliteit.

Contacteer ons