kosten tankpas
Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil Mobility Card. Tamoil - Zo kan het ook.
Tankpas online aanvragen. Euro 95 E10. Superplus 98 E5. Neste MY Renewable Diesel XTL. Nieuws en acties. Samenwerken met Tamoil. Opgeven is geen optie. Voor pers Tamoil. Voor pers BZL. Werken bij Tamoil. Prijzen xml version"1.0? Advies- en verkoopprijzen. € 200 reservering bij onbemand tanken. Tamoil app xml version"1.0? Altijd BINGO bij Tamoil! Tank bij Tamoil en spaar voor de club. Veelgestelde vragen Tamoil app. Algemene voorwaarden Tamoil app. Download de Tamoil app. Tankpas xml version"1.0? Tankpas online aanvragen. Producten xml version"1.0? Benzine xml version"1.0? Euro 95 E10. Superplus 98 E5. Diesel xml version"1.0? Neste MY Renewable Diesel XTL. Nieuws en acties xml version"1.0? Nieuws en acties. Over Tamoil xml version"1.0? Samenwerken met Tamoil. Opgeven is geen optie. Voor pers Tamoil. Voor pers BZL. Werken bij Tamoil. Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil Mobility Card. Speciaal voor bedrijven hebben wij de Tamoil Mobility Card ontwikkeld. Deze tankpas kunt u gratis aanvragenvia ons online portal of download het aanvraagformulier.
brandstofpas zakelijk
Privéauto en een zakelijke tankpas: het kan - Platform voor startende ondernemers Starten.nl.
Je mag zelf kiezen op welke van deze manieren je de btw verrekent. Je boekhouder kan eenvoudig voor je berekenen wat in jouw geval het meeste voordeel oplevert. Houd er ook rekening mee dat de Belastingdienst wil kunnen controleren of alle opgevoerde kosten ook daadwerkelijk door jouw bedrijf zijn gemaakt. Om die 19 cent per kilometer terug te kunnen vragen, houd je daarom een kilometerregistratie bij. Om de btw op brandstof te kunnen terugvorderen, moet je alle tankbeurten administreren. De Belastingdienst stelt daaraan de volgende eisen.: - Contant betaalde tankbeurten mogen niet opgevoerd worden, ook niet indien een btw-bon aanwezig is. - Iedere tankbeurt moet zakelijk betaald zijn met een zakelijke pinpas, credit card of tankpas.
mkb-tankpas.nl
Zakelijke Tankpas OK.
Benzine Super Plus. Diesel In De Winter. E5 wordt E10. Tanks en materialen. Tankcontrole - actie. PaddOK - garage. OK Junior Open. Selecteer een pagina. OK Zakelijke Tankpas. U kunt bij OK Nederland een zakelijke tankpas aanvragen. Met deze tankpas kunt u op alle bemande en onbemande OK tankstations tanken. Klik hier voor een overzicht van onze tankstations. Voordelen OK Tankpas. U bent niet meer afhankelijk van de pompprijs maar heeft een vaste korting op de OK lijstprijs.
Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell Fleet Solutions Shell Nederland.
Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Bekijk Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Bekijk Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card aanvragen. Voordelen van de Shell Card. Vraag een gesprek aan. Shell Fleet Hub. Zakelijk CO-uitstoot compenseren. Diensten voor onderweg. Zoek een Shell station. Het wagenpark van de toekomst. Datagedreven: grip op de informatiestroom. Air Miles sparen met de Shell Card.
Kostentabel - Essocard.
Van toepassing op accounts die geen tankpastransacties hebben uitgevoerd in de afgelopen 3 maanden. Nota: in overeenstemming met de Algemene Verkoopsvoorwaarden, WEX Europe Serivces BVBA/BV heeft het recht om kosten toe te passen met maximumwaarde aangeduid in deze tabel. Kosten die gefactureerd worden aan individuele klanten kunnen verschillen maar zullen de bedragen vermeldt in deze tabel niet overschrijden.
Tankkaart - Wikipedia.
Een tankkaart in Vlaanderen of tankpas of brandstofpas in Nederland is een kaart waarmee een werknemer op de kosten van de werkgever kan tanken. Dit is in België een extralegaal voordeel aangezien er geen RSZ -bijdragen worden betaald op een tankkaart indien de werknemer ook een bedrijfswagen heeft. Dit geldt ook voor woon-werkverkeer met de eigen auto op voorwaarde dat de onkosten verbonden aan deze verplaatsingen niet op een andere manier worden gecompenseerd.
Tankpas spelregels - Tankstation.
Dit zal onder meer gebeuren indien automatische afschrijving niet meer mogelijk is. De eventuele korting, berekend vanaf de 'haan' standaardprijs, is geldig tot schriftelijke wederopzegging van De Haan Minerale Oliën B.V. De 'haan' standaardprijzen kunt u vinden op onze website www.tankstation.nl/brandstoffen. Voor elke nieuwe pas wordt eenmalig een bedrag van € 4,50, aan paskosten in rekening gebracht. Dit wordt automatisch van uw rekening geïncasseerd. Uit veiligheids- en slijtage overweging wordt uw tankpas iedere 4 jaar door een nieuwe vervangen.
Zakelijke Tankpas: alle brandstof tanken op één factuur.
Voorbeelden hiervan zijn de Shell Tankpas, ESSO Card, BP Plus Tankpas en de Total Card. Dit limiteert je in je keuze, maar daar staan andere voordelen tegenover. Zo krijg je met deze tankpas soms korting op brandstof en kun je meedoen met alle lopende acties. Een merk-tankpas geeft korting op de brandstof en toegang tot lopende acties. Maar let op: de kosten die je maakt voor het omrijden, wegen vaak niet op tegen de mogelijke korting. Het is dus belangrijk om van tevoren te bekijken bij welke tankstations je kunt tanken. Online kun je vrij gemakkelijk het dekkingsgebied zien van de verschillende aanbieders. Kosten van een zakelijke tankpas. Voor het gebruik van een brandstofpas betaal je een bijdrage. De kosten variëren per aanbieder en bedragen vaak enkele euros per maand. Ook betaal je soms een kleine bijdrage voor de pas zelf. Verder wordt er een eenmalige borg gevraagd, die je terugkrijgt zodra je de pas opzegt en geen betalingsachterstand hebt. De tankpassen van specifieke merken worden veelal gratis beschikbaar gesteld. Dat je met een zakelijke tankpas korting kunt krijgen, is niet de voornaamste reden dat ondernemers er een aanschaffen.

Contacteer ons