movemove tankpas
movemove tankpas
Gezien het feit dat je onafhankelijk bent van een merk, profiteer je optimaal van de prijsverschillen. Soms heeft een tankstation een kleine korting, en hier profiteer je dan ook van. Ook bij onbemande stations kun je gewoon tanken. Aangezien je aan het eind van elke maand een verzamelfactuur ontvangt, veroorzaakt tanken vanaf nu geen hoofdpijn meer. Afrekenen met de tankpas is dé universele oplossing en scheelt een hoop tijd. In b innen- en buitenland. Kun je dan met een tankpas ook in het buitenland tanken? Wel met de tankpas van MKB Brandstof. Je kunt bij elk tankstation in Nederland tanken, en daarnaast bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa. Hoe dat kan? Door onze partner DKV betaal je net zo makkelijk met onze pas in het buitenland. Dit is dus ideaal als je geregeld naar het buitenland gaat. Het gaat er namelijk overal net even anders aan toe, maar hierdoor blijf je verzekerd van het gemak van één pas.
Nieuwe betaalmogelijkheden Truck Carwash van Osta.
Travis Road Services. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom hebben wij de betaalmogelijkheden voor het wassen van uw voertuig uitgebreid. Vanaf nu kunnen houders van de volgende passen ook bij ons wassen.: Kom snel langs! Lees verder
mkb-tankpas.nl
MultiTankcard Dutch Mobility Innovations DMI.
Bezig met laden. MultiTankcard Dutch Mobility Innovations DMI. Mijn DMI Registreren. Book een video call. Over DMI Opleidingen Kennisbank DMI Nieuws Community's.' home raquo" dutch mobility innovations raquo" wiki raquo" Dutch Mobility Innovations WIKI raquo" Mobility Solutions raquo" MultiTankcard. Dutch Mobility Innovations Wiki. Tijdlijn Mensen Inhoud. Zoeken in deze community. DMI Nieuws edities. Caroline De Cristofaro. 0 0 stemmen. Exporteren naar PDF. MTc één platform. MTc is het bedrijf achter MultiTankcard, de tankpas voor veel meer dan tanken alleen en MoveMove, de oplossing voor ZZPers en het MKB.
tankpas.nl Ervaringen van klanten met de tankpas.
Daar bovenop bieden zij u ook de mogelijkheid om voor pechhulp verzekerd te zijn via de pas. Als u deze optie kiest komt er nog eens € 6,-, per maand bij. Met deze pas kunt u in Nederland op meer dan 4.000 plaatsen tanken, en in Europa, als u dit wilt, ook nog eens bij 41.000 tankstations. Met de tankpas kunt u eenvoudig overal tanken, u ontvangt daarvan eens per vier weken een verzamelfactuur.
Zo herkent en voorkomt u fraude met de tankpas l Verizon Connect NL Verizon Connect NL. Verizon Connect.
Zo te zien, het aantal cases van tankpasmisbruik neemt wel toe. In welke vorm brandstofdiefstal binnen uw organisatie ook voorkomt, om tankpasfraude tegen te gaan, zult u het eerst moeten herkennen. Er is goed nieuws! Onverwachte kosten op u tankpas kunt u makkelijk opsporen. Dankzij een koppeling tussen UTA en het Reveal platform kunt u brandstofdiefstal helpen voorkomen. U kunt er ook voor kiezen een melding te ontvangen als er met een tankpas meer brandstof wordt afgerekend dan in de tank van het toegewezen voertuig kan. Hieronder kunt u meer lezen over hoe u tankpasfraude makkelijker kan opsporen en voorkomen om uw bedrijf te beschermen. Verkrijg meer inzicht in uw tankpas. Zorg er voor dat u inzicht verkrijgt in het brandstofverbruik binnen uw organisatie. De uitdaging is om een scheiding te maken tussen privé en zakelijk voertuiggebruik.
Korting op de MoveMove-tankpas - ondernemerscollectief.nl.
Overal tanken en elektrisch laden. MoveMove is onderdeel van MultiTankcard MTC. Het MTC-logo zie je bij alle tankstations in Nederland als geaccepteerd betaalmiddel. Tank overal in Nederland en bij DKV tankstations in Europa. En met onze laadsleutel laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland. Betaal de werkelijke pompprijs. Bij MoveMove betaal je in Nederland steeds de daadwerkelijke prijs die wordt berekend bij de pomp. Tanken bij een goedkoper tankstation betekent direct een besparing op de kosten. Al je reiskosten op één factuur. Alle reiskosten op één maandelijkse of wekelijkse factuur. De factuur kun je direct uploaden in de boekhouding of forwarden naar je boekhouder. Kies je eigen vervoer. MoveMove gebruik je eenvoudig voor tanken, elektrisch laden, OV en fiets. Alles voor een vast bedrag. Voor slechts € 6,95, per maand exclusief btw maak je gebruik van al onze diensten: tanken, laden, OV, OV-fiets, parkeren, wasstraat en autovloeistoffen. Heb je interesse en ben je geen lid dan kun je de tankpas via deze link bestellen. Geen eenmalige kosten, geen kosten per transactie en we zijn per maand opzegbaar! Standaard limiet van € 150 per dag en € 750 per maand.
Home FUELCARD.
Ik zou elke ondernemer deze tankpas willen aanraden. Wij zijn zeer tevreden met FUELCARD! Goede service en communicatie en daarentegen ook nog eens aangesloten op onze wensen. Weis Post Pakketservice. Wij hebben goede ervaringen met FUELCARD. De klantenservice helpt je graag en die service is voor ons heel belangrijk.
Sponsors van de NVT Nederlandse Vereniging voor Toxicologie.
Joep van den Berckenprijs. Kaart met Toxicologie in Nederland. Sponsors van de NVT. Sponsoring en vacature plaatsing. Privacy Cookie Policy. Selecteer een pagina. Sponsors van de NVT. 2019 Nederlandse Vereniging voor Toxicologie. This website uses cookies Find out More Okay, thanks.
MoveMove-laadsleutel maakt overstap naar elektrisch rijden makkelijker Events.nl.
Als ondernemer heb je daarnaast ook te maken met allemaal verschillende apps, pasjes en facturen voor zakelijke reiskosten, helemaal als je ook regelmatig gebruik maakt van parkeren, de wasstraat en openbaar vervoer.'.' Duidelijke kosten voor elektrisch laden. De oplossing van MoveMove stelt elektrische rijders in staat om bij elke openbare laadpaal in Nederland de auto te laden. In de app zijn de dichtstbijzijnde laadpalen én hun actuele beschikbaarheid te vinden. De gebruikers krijgen alle gemaakte kosten in één overzicht en op één factuur, ongeacht bij welke aanbieder ze hebben geladen. Daar komt bovenop dat MoveMove per kWh géén extra kosten berekent. Roozeman: 'De' meeste aanbieders van laadsleutels berekenen voor het laden bij andere laadpaalaanbieders extra roamingkosten per kWh. Wij gaan voor maximale transparantie, dus geen verborgen kosten. Je betaalt dus de tarieven van de laadpaalaanbieder, net zoals je met onze tankpas de pompprijs betaalt.'.'

Contacteer ons