tanken met tankpas
tanken met tankpas
Soms heeft een tankstation een kleine korting, en hier profiteer je dan ook van. Ook bij onbemande stations kun je gewoon tanken. Aangezien je aan het eind van elke maand een verzamelfactuur ontvangt, veroorzaakt tanken vanaf nu geen hoofdpijn meer. Afrekenen met de tankpas is dé universele oplossing en scheelt een hoop tijd. In b innen- en buitenland. Kun je dan met een tankpas ook in het buitenland tanken? Wel met de tankpas van MKB Brandstof. Je kunt bij elk tankstation in Nederland tanken, en daarnaast bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa. Hoe dat kan? Door onze partner DKV betaal je net zo makkelijk met onze pas in het buitenland. Dit is dus ideaal als je geregeld naar het buitenland gaat. Het gaat er namelijk overal net even anders aan toe, maar hierdoor blijf je verzekerd van het gemak van één pas.
Tankpas Argos Tankstations.
Wat is het voordeel van een Argos Zakelijke Tankpas? Je bespaart tijd, geld en energie met de Argos Zakelijke Tankpas. Geen administratieve rompslomp meer dankzij ons digitale facturatiesysteem dat automatisch alles voor je bijhoudt. De Argos Tankpas is daarnaast gratis en je zit niet vast aan een contract. En in plaats van vaste maandelijkse kosten profiteer je van het gemak van een flexibel limiet op onze tankpas. Wat kan ik betalen met mijn Argos Tankpas? Met de Argos Tankpas kun je allereerst brandstof betalen. Daarnaast kun je zelf bepalen of je de Argos Tankpas ook wilt gebruiken voor de wasstraat. Waar kan ik de Argos Tankpas gebruiken? Ga naar www.argos.nl/tankpas-finder om de actuele locatielijst te zien en indien gewenst, ook te downloaden. Kan ik meerdere Argos Tankpassen aanvragen? Uiteraard én alle Argos Tankpassen zijn gratis. Krijg ik korting met de Argos Tankpas? Klik hier voor meer informatie
mkb-tankpas.nl
Fleet Tankpas voor bedrijven - Diesel Card Service.
Toggle navigation Home. Nu aanvragen Tankpas aanvragen. Diesel Card Service -Vind de juiste tankpas voor uw bedrijf. Welk type voertuigen heeft uw bedrijf? Heeft u een gemengde vloot, kies dan uw hoofdvoertuig.: Maak uw keuze. Kies het aantal voertuigen. Kies het vereiste bereik. Ontdek hoe DCS u kan helpen. Diesel Card Service -Vind de juiste tankpas voor uw bedrijf. Uitleg telematica voor wagenparken. Keeping your business moving. Verspil niet langer tijd aan uw administratie. Bekijk de Velocity video Meer informatie over Velocity. Vind een station in uw buurt met e-route. Meer informatie over e-route. Met DCS tankt u bij meest van de volgende tankstations.: Waarom kiest u voor Diesel Card Service? Een groot nationaal en internationaal netwerk. Tanken in Nederland en Europa.
Tip Goedkoop tanken o.a. bij Shell, BP, Total, Esso, Texaco!
Hiermee tankt u met korting bij een aangesloten tankstation. Bij het afrekenen laat u uw tankkaart scannen door de pompmedewerker. De korting staat dan binnen 24 uur in uw persoonlijk bespaartegoed. Kan de tankkaart in een app gezet worden? Om korting te krijgen bij het tankstation waar u heeft getankt, moet de pompmedewerker de tankpas scannen. Het is niet mogelijk om dit digitaal te doen. Er is daarom geen tankkaart app beschikbaar. Liever persoonlijk contact? Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Wij staan voor u klaar! 040 235 05 60 lokaal tarief. Direct een medewerker aan de lijn. Antwoord binnen 1 dag. Antwoord binnen 30 min. Altijd veilig en vertrouwd tanken mét korting!
Tankpas Berkman.
Met de tankpas van Berkman geniet je niet alleen van veel kortingen aan de pomp, je kunt er ook nog eens contactloos mee betalen, spaart voor de leukste cadeaus en gezelligste dagjes uit en ontvang bij iedere wasbeurt 10 korting. Lees hier alvast de meestgestelde vragen. Blijf op de hoogte van de laatste acties.
Brandstofpas: hoe werkt het en hoe moet ik declareren? AutoLeaseTeam.
Wie zijn wij. Wij begrijpen welke bedrijfswagen bij hem past. Een brandstofpas, tankkaart of tankpas is een pas waarmee een werknemer op de kosten van de werkgever kan tanken. Een tankpas of brandstofpas is een gemakkelijke manier om te kunnen betalen voor benzine, diesel en andere brandstof bij tankstations. In plaats van te betalen met cash, bankpas of creditcard betaal je gemakkelijk met de pas.
Zakelijke Tankpas OK.
Tanken bij OK. OK X-Drive Diesel. OK X-Drive Pure Diesel. OK SuperPlus 98 Pure. Denk Power Tank Pure. OK Brandstoffen overzicht. Benzine Super Plus. Diesel In De Winter. E5 wordt E10. Tanks en materialen. Tankcontrole - actie. PaddOK - garage. OK Junior Open. Selecteer een pagina. OK Zakelijke Tankpas. U kunt bij OK Nederland een zakelijke tankpas aanvragen. Met deze tankpas kunt u op alle bemande en onbemande OK tankstations tanken. Klik hier voor een overzicht van onze tankstations. Voordelen OK Tankpas. U bent niet meer afhankelijk van de pompprijs maar heeft een vaste korting op de OK lijstprijs.
De Shell Tankpas in Nederland en de rest van Europa FLEETCOR.
Hier volgen alvast drie van de vele voordelen van de Shell Card. Meer dan 26.000 tankstations in Europa. Vind het dichtstbijzijnde tankstation met onze online locator of app. Met de Multi tankpas kunt u in Nederland ook bij partnerstation Esso tanken.
BP PLUS Tankpas Ledenkorting Techniek Nederland.
Dankzij een samenwerking met EG Group Texaco en Esso en Total kunt u tanken bij meer dan duizend stations. Om u nóg meer keuze te geven, wordt de tankpas ook geaccepteerd bij de 73 tankstations van Argos, verspreid door heel Nederland. Brengen uw zaken u over de grens? Dat komt goed uit. Want met de BP Plus Tankpas bent u ook welkom bij ROUTEX, een internationale netwerkalliantie tussen Aral, BP, Eni Agip, OMV en Circle K, met ruim 18.000 tankstations in 29 landen. Er is dus altijd een station op uw route. Maak het uzelf gemakkelijk. Tanken met de BP Plus Tankpas betekent dat uw bedrijf verlost is van betalen met contant geld, losse tankbonnetjes, declaraties en tijdrovende administratie. Alle uitgaven staan op één overzichtelijke factuur, waarmee u heel eenvoudig de door u betaalde btw kunt terugvorderen. Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, al uw tankpassen simpel en veilig online beheren. Hoe hoog is uw korting aan de pomp?

Contacteer ons