tanken op rekening
Zakelijke Tankpas: alle brandstof tanken op één factuur.
Zo is het voor de belastingdienst meteen duidelijk dat het om een zakelijke transactie gaat. En omdat je periodiek één grote factuur ontvangt van alle tankbeurten, hoef je geen bonnetjes meer te verzamelen. Ook kun je je zakelijke tankpas inzetten voor andere auto-gerelateerde zaken, zoals wasbeurten, tolbetalingen en parkeerkosten. Baal je van al die losse bonnetjes in je administratie? Scan ze in via je mobiele telefoon en voeg ze direct bij ontvangst toe via een goed boekhoudprogramma. Er zijn verschillende aanbieders van zakelijke tankpassen. Tankpas.nl en MKB-brandstof.nl zijn bekende aanbieders van brandstofpassen waarmee je bij vrijwel alle tankstations in ons land kunt tanken. Het voordeel van deze tankpassen is dat je niet vastzit aan benzinestations van één merk. Het nadeel is dat het niet altijd mogelijk is om mee te doen aan spaaracties. Daarnaast zijn er tankpassen die wel aan één merk gebonden zijn en waarmee je dus uitsluitend bij deze aanbieder kunt tanken. Voorbeelden hiervan zijn de Shell Tankpas, ESSO Card, BP Plus Tankpas en de Total Card. Dit limiteert je in je keuze, maar daar staan andere voordelen tegenover. Zo krijg je met deze tankpas soms korting op brandstof en kun je meedoen met alle lopende acties. Lees verder
mkb-brandstof.nl
Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell Fleet Solutions Shell Nederland.
Too Good To Go. Bekijk Miles Me. Bekijk Miles Me. Air Miles inwisselen voor handdoeken. Korting op Carwash. Air Miles inwisselen voor koffie broodjes. Korting op brandstof. Hoe werkt het? Shell Car Wash. Shell Car Wash. Bekijk Shell Car Wash. Shell Car Wash. Bekijk Shell Car Wash. Shell motoroliën en smeermiddelen. Shell motoroliën en smeermiddelen. Bekijk Shell motoroliën en smeermiddelen. Shell motoroliën en smeermiddelen. Bekijk Shell motoroliën en smeermiddelen. Shell Rimula-motoroliën voor vrachtwagens en zware toepassingen. Veelgestelde vragen over smeermiddelen. Ga direct naar. Activeer compensatieAAN Compenseer automatisch CO-uitstoot Lees meer Snelladen bij Shell Profiteer van korting op brandstof Miles Me Tools. Zoek een Shell station. Bekijk Zakelijke klanten. Bekijk Zakelijke klanten. Shell brandstoffen voor bedrijven. Shell brandstoffen voor bedrijven. Bekijk Shell brandstoffen voor bedrijven. Shell brandstoffen voor bedrijven. Bekijk Shell brandstoffen voor bedrijven. Shell Renewable Diesel. Shell FuelSave Diesel. Shell GTL Fuel. Shell LNG en Shell BioLNG. Vind uw Shell distributeur. Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Bekijk Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Bekijk Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card aanvragen.
https://mkb-tankpas.nl/
DE BEST BEOORDEELDE MKB EN ZZP TANKPAS - Tankpas.
Van het betrouwbare netwerk van Travelcard maken al meer dan 350.000 zakelijke rijders gebruik. Start nu ook met Tankpas.nl en bewaar nooit meer een bon voor tanken, laden en nog veel meer! Tankpas voor MKB ZZP: overal tanken in Nederland.
De BP Komfort Tankpas - voordelen voor kleine bedrijven Producten en services Home.
Zo houd je tijd over om je te richten op wat écht belangrijk voor je is: ondernemen. Doe online de aanvraag en binnen een mum van tijd kun je je BP Komfort tankpas gebruiken. Contact via email. De voordelen van bp's' Komfort tankpas in slechts 3 stappen.
Tankpas Argos Tankstations.
Wat is het voordeel van een Argos Zakelijke Tankpas? Je bespaart tijd, geld en energie met de Argos Zakelijke Tankpas. Geen administratieve rompslomp meer dankzij ons digitale facturatiesysteem dat automatisch alles voor je bijhoudt. De Argos Tankpas is daarnaast gratis en je zit niet vast aan een contract. En in plaats van vaste maandelijkse kosten profiteer je van het gemak van een flexibel limiet op onze tankpas. Wat kan ik betalen met mijn Argos Tankpas? Met de Argos Tankpas kun je allereerst brandstof betalen. Daarnaast kun je zelf bepalen of je de Argos Tankpas ook wilt gebruiken voor de wasstraat. Waar kan ik de Argos Tankpas gebruiken? Ga naar www.argos.nl/tankpas-finder om de actuele locatielijst te zien en indien gewenst, ook te downloaden. Kan ik meerdere Argos Tankpassen aanvragen? Uiteraard én alle Argos Tankpassen zijn gratis. Krijg ik korting met de Argos Tankpas?
Tankpas vergelijken Vergelijk alle verschillende tankpassen.
Voor particulieren zijn er wel wat minder voordelen aan de pas verbonden, maar blijft het toch een aantrekkelijke optie omdat het pasje het mogelijk maakt om het brandstofverbruik nauwlettend in de gaten te houden. Zorg er wel altijd voor zowel bedrijven als particulier dat je een goede vergelijking opmaakt tussen de verschillende aanbieders en ga ook bij welke tankstations je zal kunnen tanken. Zoek kenteken info. Kenteken Check resultaten. Dagwaarde auto berekenen. Kenteken check eigenaar. Met de auto op vakantie in Amerika: ESTA USA. Met de auto in Amerika op vakantie gaan, is voor veel mensen een mooie droom. Heerlijk vanuit Chicago Route 66 of één van de andere fantastische routes die het land rijk is, afrijden. Uitgestrekte gebieden en heel veel kilometers, daarin moet Nederland het afleggen. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zakelijk autoverzekering? Als je in de markt bent voor een zakelijke autoverzekering, is het belangrijk om te begrijpen welke dekking beschikbaar is en hoe je het juiste beleid kiest voor jouw behoeften.
Tanken veel gestelde vragen.
Voeg zelf pashouders toe. Beheer je bedrijfsgegevens. Inloggen Nee bedankt. Zoeken Brand Category. Makro Breda 3. Konijnenberg 92, Breda, 4825 BE. 0900 - 20 25 300. 09.00 - 22.00. 09.00 - 22.00. 09.00 - 22.00. 09.00 - 22.00. 09.00 - 22.00. 09.00 - 18.00. 11.00 - 17.00. 07.00 - 22.00. 07.00 - 22.00. 07.00 - 22.00. 07.00 - 22.00. 07.00 - 22.00. 07.00 - 18.00. 11.00 - 17.00. Aanbiedingen verschillen per vestiging. Vestiging succesvol aangepast. Bij welke vestigingen kan ik tanken? Tanken kan bij Makro Amsterdam, Best, Breda, Delft, Duiven, Groningen en Nuth. Wat zijn de openingstijden van de tankstations? De Makro tankstations zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week open. LPG is alleen beschikbaar tijdens de openingsuren van de vestiging. Heb ik een Makro-pas nodig om te kunnen tanken? De Makro tankstations zijn er voor iedereen. Je hoeft geen pashouder te zijn. Waar vind ik de actuele brandstofprijzen? Deze vind je op de website van je Makro-vestiging. Hoe kan ik bij een Makro tankstationbetalen? Betalen kan met pinpas, MultiTankcard, MKB Brandstof en MoveMove tankpas.
Is er een tankpas voor particulieren? UnitedConsumer is de beste optie.
Het consumenten collectief UnitedConsumers is in 2000 opgericht. Het doel is om de vaste lasten van consumenten te verlagen door verschillende producten heel groot in te kopen. Op dit moment besparen maar liefs 500.000 consumenten op producten zoals zorg- en autoverzekering, maar ook brandstof. Meedoen is eenvoudig. Na het kiezen van een product kan je met een persoonlijke inlogcode terecht op Mijn UnitedConsumers. Hierin kun je de door jouw opgebouwde korting bekijken en laten uitkeren op je bankrekening. Wanneer jij dat wilt. 3.1 Goedkoop tanken door twee garanties. Met de tankkaart van UnitedConsumers kun je bij meer dan 600 tankstations in heel Nederland goedkoop tanken. Het zijn allemaal bemande tankstations, dus je kunt veilig tanken en profiteert van de beste service wasstraat, shop, toilet enz. Na het tanken en het betalen met een bankpas, laat je de tankpas scannen door de pompmedewerker en binnen 24 uur is uw korting bijgeschreven op je kortingstegoed saldo.

Contacteer ons