tankpas europa
tankpas europa
Met de tankpas van MKB Brandstof tank je óveral in Nederland 99,9, dekking en bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa. Daarnaast profiteer je van onderlinge prijs- of kwaliteitsverschillen. Met onze tankpas ben je namelijk niet gebonden aan één brandstofleverancier.
Parkmobile - De nr. 1 parkeerapp. Parkmobile - De nr. 1 parkeerapp.
Nooit meer eindeloos zoeken naar een plek. Weet in welke straten je de grootste kans op een plek hebt met Find Park. Zoek en vind. Zoek op adres, locatie of parkeerzone en vind de parkeerplekken en tarieven in de buurt. Weer op pad? Je krijgt een seintje van de app. Zo stop je altijd op tijd je parkeeractie. Nooit meer parkeerboetes. Parkeerboete omdat je net te laat terug bent? Niet met de app, want hij stopt pas wanneer jij dit wil. Betaal per minuut. Start je parkeeractie bij aankomst en stop 'm' bij vertrek. Zo betaal je geen minuut te veel. In meer dan 150 parkeergarages bespaar je tot wel 50. En het mooie is: er komen steeds meer garages bij. Nooit meer naar de parkeerautomaat. Je parkeert direct met je mobiel via app, sms of door te bellen. In de rij bij de automaat voor een parkeerkaartje? Voor meerdere kentekens. Koppel makkelijk meerdere kentekens aan jouw account. Jouw parkeeracties en -kosten in één overzicht aan het eind van de maand. Klik dan hier
https://mkb-tankpas.nl/tankpas-btw/
De tankpas van Total is een totaalpakket - Tankpas gids.
Elk gebruik wordt toegevoegd aan je maandelijkse factuur. Total biedt 24 op 7 ook pechhulp doorheen heel Europa aan. Als je een Total tankpas hebt, moet je wel een minimum hoeveelheid van 20 liter bij een auto of 8 liter bij een motor tanken. Dit om misbruik van de dienst te voorkomen. Met de Total Clubcard kun je korting krijgen en sparen voor allerlei aanbiedingen in de winkels van Total. Kaartenbeheer en diensten op maat met Total Cards Online. Total maakt gebruik van een eigen klantenbeheer systeem. Met Total Cards Online kan je ten alle tijde al je tankpassen beheren. Je kan eenvoudig een limiet zetten op de toegestane brandstof per kaart of een bepaalde pas blokkeren.
tankpas europa
De Shell Tankkaart in België en de rest van Europa FLEETCOR.
Door in te loggen op het Self Serve-portaal vindt u alle uitgaven per tankpas in een oogopslag. De administratieve kosten worden beperkt, doordat alle transacties op één factuur staan. Met deze efficiënte aanpak wordt de boekhouding transparant en boekt u een forste tijdswinst. Hoe kan ik een Shell tankkaart aanvragen? U hoeft slechts op Nu" tankkaart aanvragen" te klikken om een tankkaart te bestellen. Wij verwerken uw verzoek razendsnel, zodat u uw kaart al snel in uw bezit heeft. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op onze hotline voor nieuwe klanten - 32 0 2 3648965. Kan ik naast brandstof nog andere zaken kopen met mijn tankkaart? U kunt uw Shell Card niet alleen voor de aankoop van brandstof gebruiken, maar ook voor producten en diensten als autowassen, olie, ruitenwisservloeistof, enz, verkrijgbaar bij Shell en partner-tankstations.
Tankkaart voor Europa: Europese tankkaarten vergelijken? - Tankkaart.net.
Met de Europese tankkaart wordt tanken in Europa kinderspel. Dankzij de Europese tankkaart, kan je tanken in alle tankstations binnen Europa volgens het netwerk van de aanbieder s. De brandstofpas voor Europa wordt uitgegeven door individuele aanbieders als door multimerken kaartmaatschappijen.
BP tankpas - Van Kessel Olie B.V.
Van Kessel tankpas. Elektriciteit en gas. Advies over duurzame brandstoffen? Over Van Kessel. Tips en tools. 0492 - 34 12 21. Van Kessel tankpas. Elektriciteit en gas. Advies over duurzame brandstoffen? Home Producten BP tankpas. BP tankpas: tanken bij meer dan 20.000 tankstations in 32 landen. Altijd beter op weg in Europa, dat is het motto van de BP tankpas! Met deze tankpas voor zakelijk gebruik profiteert u van aantrekkelijke financiële voordelen, handige services en vele extras. Met de BP tankpas kunt u terecht bij meer dan 1.000 BP, Greenpoint, Texaco, Esso en Total tankstations in Nederland en bij meer dan 20.000 tankstations van het ROUTEX netwerk BP, Aral, Circle K, ENI en OMV in 32 Europese landen.
Tankpas LeaseVIA.
De kosten voor brandstof en andere aanvullende diensten, zoals parkeren en autowassen, worden als voorschot maandelijks gefactureerd met de leasefactuur. De verrekening vindt eens per kwartaal plaats op basis van de werkelijke kosten. Wij werken daarvoor samen met MultiTankcard. Het gemak van een tankpas van MultiTankcard. Met een tankpas van MultiTankcard MTc kan je tanken bij alle tankstations in Nederland en bij tankstations in Europa met het DKV-logo. Daarnaast biedt de tankpas van MTc nog veel meer gemak en voordelen. De voordelen van de MTc-tankpas op een rij. Overal in Nederland tanken en met een DKV-pas tanken in geheel Europa. Autovloeistoffen zoals motorolie en ruitenwisservloeistof afrekenen. Elektrisch opladen bij openbare laadpalen en langs de snelweg bij Fastned. Parkeren bij parkeergarages, parkeerzones, PR van Q-Park en betaald parkeren langs de openbare weg in meer dan 115 steden. Autowassen bij wasstraten die zijn opgenomen in de MTc-app. Als MultiTankcard pashouder kun je gratis gebruik maken van de MultiTankcard-app.
ESSO CARD International Tankpas ESSO CARD.
Belgique - Français. English - Great Britain. Aanmelden Bel mij. Toggle navigation Aanmelden Aanmelden. Norge - Norsk. Nederland - Nederlands. Luxemburg - Deutsch. Luxembourg - Français. Italia - Italiano. France - Français. Deutschland - Deutsch. België - Nederlands. Belgique - Français. English - Great Britain. Aanmelden Bel mij. Voordelen van de Esso Card. Esso Card Nationaal. Esso Card International. Esso Card International. ESSO CARD International Tankpas. De internationale tankpas kan gebruikt worden bij 12,985, tankstations in 15 landen door heel Europa waaronder 813 tankstations langs de snelweg. In heel Europa bij de belangrijkste hoofdwegen, grenzen en havens zal de ESSO CARD International uw voertuigen van brandstof voorzien en uw bedrijf in beweging houden, door dure routeafwijkingen te vermijden en de efficiëntie van uw wagenpark te verbeteren. Wij zullen u ook helpen om uw klanten sneller te bereiken en de beste route te vinden voor de beste prijs, met tolwegen in heel Europa die uw ESSO CARD International accepteren.
De Shell Tankpas in Nederland en de rest van Europa FLEETCOR.
Kies eenvoudig een kaartcategorie uit die bij uw wensen past en u kunt voortaan gemakkelijk en zonder contant geld uw brandstof, tol en vele andere producten en diensten betalen. Brandstof: Alle soorten. U kunt gemakkelijk, comfortabel en zonder contant geld kwaliteitsdiesel van Shell aanschaffen, alsmede AdBlue voor dieselmotoren. U kunt tol en kosten voor tunnels, bruggen en veerponten gemakkelijk en comfortabel betalen met de Shell Card. U kunt kwaliteitsbenzine en gasvormige brandstoffen zoals LPG en CNG van Shell aanschaffen. U kunt kwalitatieve smeermiddelen bv. motorolie van Shell kopen, alsmede auto-accessoires zoals accu's, banden etc. en diensten zoals autowassen, reparaties en pechhulp. NU TANKPAS AANVRAGEN. U kunt voor iedere tankpas de bijpassende netwerkdekking instellen. Tanken bij tankstations van Shell partners.: Met deze optie kunt u bijvoorbeeld in Nederland bij tankstations van Esso tanken. Tanken in het buitenland.: Met deze optie is uw Shell Card van FLEETCOR geldig in heel Europa. Wanneer u beide opties combineert, kunt u bij het grootste partnernetwerk in Europa tanken met meer dan 26.000 tankstations in 31 landen. EFFICIËNT BEHEER VAN UW WAGENPARK: BESPAAR TIJD EN GELD MET DE SHELL TANKPAS VAN FLEETCOR. Elke aankoop kan gevolgd worden in het online klantenportaal.

Contacteer ons