tankpas korting
tankpas korting
Gezien het feit dat je onafhankelijk bent van een merk, profiteer je optimaal van de prijsverschillen. Soms heeft een tankstation een kleine korting, en hier profiteer je dan ook van. Ook bij onbemande stations kun je gewoon tanken. Aangezien je aan het eind van elke maand een verzamelfactuur ontvangt, veroorzaakt tanken vanaf nu geen hoofdpijn meer. Afrekenen met de tankpas is dé universele oplossing en scheelt een hoop tijd.
Tanken met korting met de ESSO tankpas - De vakbond voor jonge beroepsmilitairen BBTV.
Controleer je laatste loonstrook goed! Defensie en bonden akkoord over arbeidsvoorwaarden. Aanmelding Veteranen Erecouloir Prinsjesdag 2022 geopend. Veelgestelde vragen arbeidsvoorwaarden 2021-2023. Wat betekent het cao-akkoord voor jou? Bekijk hier de uitgewerkte voorbeelden. Cao-editie Trivizier/XRcise online. Toelichting op het cao-resultaat Defensie. Tanken met korting met de ESSO tankpas. Tanken met korting bij ESSO voor BBTV-leden. Als lid van de BBTV kan je een Esso tankpas aanvragen. Met de Esso tankpas kun je in heel Nederland bij ieder Esso tankstation tanken en krijg je korting op iedere getankte liter brandstof. Onderstaand een aantal regels voor het gebruik van de Esso tankpas.: Korting geldt uitsluitend bij gebruik van de nationale Esso tankpas dus als je 'm' niet bij je hebt, krijg je geen korting.; Korting wordt berekend vanaf de Esso landelijke adviesprijs. Wekelijks wordt het getankte bedrag automatisch afgeschreven, waarbij de korting direct wordt verrekend.; Een factuur wordt gratis per e-mail verzonden.; Indien een bedrag na twee pogingen niet kan worden geïncasseerd, dan neemt een incassobureau de procedure over. De tankpas zal direct worden geblokkeerd.; Voor de tankpas betaal je het eerste jaar geen kosten. Meer lezen
mkb-tankpas.nl
Voordelen van de Shell Card Tankpas Shell Nederland.
Voordelen van de Shell Card Tankpas. Met de Shell Card tankpas profiteert u niet alleen van korting op brandstoffen bij Shell-tankstations, maar ook van meer gemak, duurzaamheid, veiligheid, beter beheer van uw wagenpark en besparingen. Wij bieden alles wat u nodig heeft om elke reis probleemloos te laten verlopen. Met één enkele tankkaart, rekent u snel en gemakkelijk brandstoffen en diensten af. Van brandstof onderweg en tolbetalingen tot BTW-terugvordering en pechhulp.
ESSO CARD voor ZZP'ers' Kleine Ondernemingen ESSO CARD.
U krijgt korting bij een aantal tankstations en dankzij ons uitgebreide netwerk heeft u altijd een lokale partner in de buurt waar u op kunt vertrouwen. En u hoeft niet langer uw chauffeurs met regelmaat bedragen te vergoeden - uw cashflow wordt hierdoor beter. En elke keer dat u brandstof koopt met uw zakelijke tankpas, komt dit online in uw rapporten te staan - ideaal als u ambities heeft om te groeien. Meer voordelen van de ESSO CARD voor kleine bedrijven.
Is er een tankpas voor particulieren? UnitedConsumer is de beste optie.
Tankpas online aanvragen UnitedConsumers. Anderen lazen ook.: Bestel in de maand januari een zakelijke tankpas met korting. Tankpas-aanvragen uitgebreid met Total Card tankpas. Kies je een merkgebonden of een universele tankpas? Kan ik auto onderhoud afrekenen met een zakelijk tankpas? Janneau op 20 april 2018 om 13:49.: Dit is geen tankpas, dit is een spaarkaart. Er zijn particulieren die op zoek zijn naar een tankpas zodat ze maandelijks hun tankkosten kunnen afrekenen. Redactie op 20 april 2018 om 16:29.: Door United Consumer wordt het een tankpas of tankkaart genoemd. Het lijkt een beetje op sparen, maar binnen 24 uur wordt de verkregen korting uitbetaald. Bij een tankpas kunt u alleen achteraf betalen als u ondernemer bent.
Zakelijke Tankpas Gratis Aanvragen Shell Wassenaar.
10 cent korting per liter op diesel. Alles overzichtelijk opéén factuur. Manage je wagenpark online. Tankpas gratis aanvragen. U kunt profiteren van nog meer voordeel met de combi tankpas waspas deal. Alle informatie over btw, autokosten en tankpassen. Op deze pagina lees je alle voordelen van een tankpas. Ook kom je te weten wat de fiscale spelregels zijn voor btw aftrek op zakelijke mobiliteit. Wist jij bijvoorbeeld dat je als ondernemer altijd btw-aftrek hebt op autokosten, zelfs als je auto prive-bezit is? Btw aftrekken alleen met zakelijk betaalmiddel. Omdat er in het verleden veel fraude is gepleegd met tanktransacties en tankbonnetjes, accepteert de fiscus alleen btw-aftrek op brandstof als dit is betaald met een zakelijk betaalmiddel. De Belastingdienst wil onomstotelijk aangetoond zien dat de betaling voor de brandstof door het bedrijf is gedaan.
Tankpas - LTO Ledenvoordeel.
Daarom krijgt u ledenvoordeel op tanken bij ruim 2.400 verschillende tankstations waaronder BP, TotalEnergies, Esso, Tango en Q8. U krijgt tot 12 cent directe korting op de landelijke adviesprijs. En door de 'laagste' prijsgarantie betaalt u automatisch de lokale pompprijs als deze lager is. Of u nu een groot of bescheiden wagenpark heeft, met onze tankpassen profiteert u altijd van aantrekkelijke prijsvoordelen, optimale veiligheid, handig online management en een groot aantal services onderweg. U kiest de tankpas die het beste bij u past. Ik wil een tankpas aanvragen. Bestel nu en betaal dit jaar geen paskosten. Leden die dit jaar nog een brandstofpas aanvragen betalen in 2022 geen paskosten daarna jaarlijks € 8,95. Bij een BP-tankpas krijgt u bovendien 500 FreeBees gratis carwash bij aanvraag pas voor 31-12-2022. En bij de TotalEnergies tankpas krijgt u een startsaldo voor Flowermiles t.w.v. Nu ook een elektrische laadpas voor leden! Minstens 10 cent korting per liter. Handig bij terugvorderen btw. Veilig betalen, zonder geld op zak. De voordelen van een brandstofpas. Tot 12 cent voordeel per liter incl. 2.400 stations in Nederland en ook in buitenland.
Onze Tankpassen - OQ Value B.V. Onze Tankpassen - OQ Value B.V.
EuroShell tankpas: tanken in Europa bij duizenden tankstations in meer dan 25 landen. Met de EuroShell tankpas profiteert u niet alleen van korting op de brandstoffen bij Shell tankstations, maar ook van meer gemak, duurzaamheid, veiligheid, beter beheer van uw wagenpark en besparingen. Met één enkele tankpas, rekent u snel en gemakkelijk brandstoffen en diensten af. Van brandstof onderweg en tolbetalingen tot BTW-terugvordering en pechhulp. Met duizenden tankstations en partnerlocaties is het Shell netwerk het grootste van heel Europa! Tank met de EuroShell tankpas op onze tankstations in de regio en het inter nationale Shell Netwerk. Voor een overzicht van het Shell netwerk kunt u gebruik maken van de Shell stationfinder. Voor de algemene voorwaarden van de EuroShell tankpas klik hier. Meer weten over onze tankpassen? Wij geven u graag meer uitleg over de voorwaarden, het tankstationnetwerk en de gebruiksfuncties van onze tankpassen. Wij kijken graag samen met u welke tankpas het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.
BP PLUS Tankpas Ledenkorting Techniek Nederland.
Als ondernemer wilt u graag zo mobiel mogelijk zijn. En het liefste tegen lage kosten. Techniek Nederland heeft daarom een unieke samenwerking met BP Nederland, waardoor onze leden profiteren van korting aan de pomp. Maar dat is nog niet alles. Want de BP Plus Tankpas is niet zomaar een tankkaart; het is een all-in-one oplossing om uw gehele wagenpark optimaal in beweging te houden. Of u nu één of honderd bedrijfsautos heeft, met de BP Plus Tankpas profiteert u altijd van aantrekkelijke prijsvoordelen, optimale veiligheid en vele handige extras. Omrijden voor de beste brandstof? Niet met BP Plus! Omrijden voor het beste tankstation is met de BP Plus Tankpas niet meer nodig. U kunt namelijk terecht bij meer dan 300 bemande en 60 onbemande BP-stations in Nederland. Dankzij een samenwerking met EG Group Texaco en Esso en Total kunt u tanken bij meer dan duizend stations.

Contacteer ons