tankpas met pechhulp
Services diensten Fleetrent.
Winterbanden, One-way-rent, 24/7 pechhulp, All risk verzekering, etc. Onze service is topsport! Bij ons houdt het niet op bij shortlease alleen. We stellen alles in het werk om onze klanten op basis van een persoonlijk eisen en wensenpakket op weg te helpen. Én naar volle tevredenheid te houden. Going the extra mile! Jouw shortlease persoonlijk bespreken? Bespreek je een vrijblijvende offerte op maat liever persoonlijk? Wij nemen contact met je op wanneer je het contactformulier hiernaast invult.
https://www.mkb-brandstof.nl/diensten/tankpas
Veelgestelde vragen - Renault Private Lease.
Indien je geïnteresseerd bent om de auto over te kopen kun je contact opnemen met jouw Renault-dealer. Zij informeren je graag over de mogelijkheden. Uiteraard kun je aan het einde van de contracttermijn ook een nieuw Private Leasecontract aangaan. Waar lever ik mijn auto in aan het einde van het contract? Inleveren doe je bij de Renault-dealer waar je de auto ook hebt opgehaald. Daar vindt ook de definitieve inname plaats. Tijdens de contractperiode. Heb ik recht op pechhulp?
mkb-tankpas.nl
Tankpas LeaseVIA.
Netto Operational Lease. Met een tankpas maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. De kosten voor brandstof en andere aanvullende diensten, zoals parkeren en autowassen, worden als voorschot maandelijks gefactureerd met de leasefactuur. De verrekening vindt eens per kwartaal plaats op basis van de werkelijke kosten. Wij werken daarvoor samen met MultiTankcard. Het gemak van een tankpas van MultiTankcard. Met een tankpas van MultiTankcard MTc kan je tanken bij alle tankstations in Nederland en bij tankstations in Europa met het DKV-logo. Daarnaast biedt de tankpas van MTc nog veel meer gemak en voordelen. De voordelen van de MTc-tankpas op een rij. Overal in Nederland tanken en met een DKV-pas tanken in geheel Europa. Autovloeistoffen zoals motorolie en ruitenwisservloeistof afrekenen. Elektrisch opladen bij openbare laadpalen en langs de snelweg bij Fastned. Parkeren bij parkeergarages, parkeerzones, PR van Q-Park en betaald parkeren langs de openbare weg in meer dan 115 steden. Autowassen bij wasstraten die zijn opgenomen in de MTc-app. Als MultiTankcard pashouder kun je gratis gebruik maken van de MultiTankcard-app.
Pechhulp - Travelcard.
Ook met Europese dekking. Wij maken onderscheid tussen de volgende pechhulp pakketten. Pechhulp Nederland exclusief vervangend vervoer pakket 3. Woonplaatshulp noodreparatie op pechlocatie. Inclusief selfinflicted incidents. Aanhangwagentransport bij uitval trekkend voertuig. Pechhulp Nederland inclusief vervangend vervoer pakket 1. Woonplaatshulp noodreparatie op pechlocatie. Inclusief selfinflicted incidents. Aanhangwagentransport bij uitval trekkend voertuig. Vervangend vervoer indien reparatie niet mogelijk. Pechhulp Europa exclusief vervangend vervoer pakket 4. Woonplaatshulp noodreparatie op pechlocatie. Inclusief selfinflicted incidents. Aanhangwagentransport bij uitval trekkend voertuig. Bemiddeling bij toezending onderdelen. Pechhulp Europa inclusief vervangend vervoer pakket 2. Woonplaatshulp noodreparatie op pechlocatie. Inclusief selfinflicted incidents. Aanhangwagentransport bij uitval trekkend voertuig. Bemiddeling bij toezending onderdelen. Vervangend vervoer indien reparatie niet mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden van de Travelcard. Laadpaal thuis of op kantoor. 1300 BH Almere. 088 110 5000. Prepaid saldo opvragen. Tankpas in jouw huisstijl.
Tanken - Starten als ZZP'er.'
Zo ontvang je een handige app waardoor je altijd weet waar je op dat moment het voordeligste tankt, hebben we een app waarmee je op eenvoudige wijze je kilometeradministratie bij kunt houden en kun je jouw zakelijke auto voordelig collectief verzekeren.Bovendien is de goedkoopste tankpas uit te breiden met pechhulp inclusief vervangend vervoer klein onderhoud bij Kwik-fit en een laadsleutelhanger voor stroomladen.
GT24 - Simpelweg goedkoop tanken - 24 uur per dag.
Daarvoor hoef je alleen je auto nog maar uit om jetank te vullen, want betalen gaat binnenkort via de app. Tenzij je nogaltijd liever met je bank-, giro- of tankpas aan de pomp afrekentnatuurlijk. Uitstappen, tanken en weer op weg. Mogen we zo ooksimpelweg zuinig op jouw tijd zijn? OP JE AUTO. Wat een gedoe hè? De pechhulp bellen, omdat je met eensputterende motor langs de snelweg staat. Dat wordt weer eenextra onderhoudsbeurtje bij je plaatselijke garage Vermijd dit probleem! In onze premium brandstoffen verwerken wereinigende technologieën. Die zorgen ervoor dat je brandstoffilteren injectienaalden niet vervuild raken. Steeds bij hetzelfdetankstation tanken, helpt sowieso. Zo krijgt jouw motor niet steedseen andere brandstofsamenstelling te verwerken. Mogen we zoook simpelweg zuinig op jouw auto zijn? s Avonds in het donker je tank moeten vullen opeen plek in de middle of nowhere. Of erger nog s nachts Bespaar jezelf dit onveilige gevoel! Onze onbemande tankstations bevinden zich altijd in de bebouwde kom of niet ver daarbuiten langs doorgaande wegen.
De tankpas van Total is een totaalpakket - Tankpas gids.
Altijd parkeerplaats met Total. Dat is niet de enige samenwerking die Total is aangegaan. Je kan met je tankpas van Total ook parkeren bij Q-Park, één van de grootste parkinguitbaters van Europa. In Nederland zijn dat er zon 140, in België en Frankrijk komen daar nog 150 parkings bovenop. Elk gebruik wordt toegevoegd aan je maandelijkse factuur. Total biedt 24 op 7 ook pechhulp doorheen heel Europa aan. Als je een Total tankpas hebt, moet je wel een minimum hoeveelheid van 20 liter bij een auto of 8 liter bij een motor tanken. Dit om misbruik van de dienst te voorkomen. Met de Total Clubcard kun je korting krijgen en sparen voor allerlei aanbiedingen in de winkels van Total. Kaartenbeheer en diensten op maat met Total Cards Online. Total maakt gebruik van een eigen klantenbeheer systeem. Met Total Cards Online kan je ten alle tijde al je tankpassen beheren. Je kan eenvoudig een limiet zetten op de toegestane brandstof per kaart of een bepaalde pas blokkeren.
Een tankpas voor alles - in heel Europa UTA.
Als u, als de persoon die verantwoordelijk is voor het wagenpark, tankpassen wilt aanvragen voor uw medewerkers, dan kunt rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij stellen vrijblijvend een offerte op maat voor u op. Van welke andere diensten kan ik gebruikmaken met de tankpas? Naast tanken kunt u ermee uw auto laten wassen, autoaccessoires, auto-onderdelen en banden kopen, reparaties laten uitvoeren of gebruikmaken van de pechhulpdienst. Kan ik ook elektrische voertuigen opladen met de tankpas? De UTA eCharge Card is bedoeld voor elektrische voertuigen. Hiermee kunt u uw elektrische voertuig opladen bij 295.000 oplaadpunten - het grootste netwerk in Europa. Geldt er een minimum voor het aankoopbedrag met de tankpas? Nee, er is geen minimum voor het aankoopbedrag met UTA-tankpassen. Kan ik een UTA-tankpas krijgen als particulier? Helaas, wij bedienen uitsluitend zakelijke klanten. 24/7 noodnummer pechhulp.

Contacteer ons