tankpas zakelijk
Fleet Tankpas voor bedrijven - Diesel Card Service.
Skip to content. Contact Inloggen 0765614473 076 561 44 73 Tankstations Zoeken. Toggle navigation Home. Nu aanvragen Tankpas aanvragen. Diesel Card Service -Vind de juiste tankpas voor uw bedrijf. Welk type voertuigen heeft uw bedrijf? Heeft u een gemengde vloot, kies dan uw hoofdvoertuig.: Maak uw keuze. Kies het aantal voertuigen. Kies het vereiste bereik. Ontdek hoe DCS u kan helpen. Diesel Card Service -Vind de juiste tankpas voor uw bedrijf. Uitleg telematica voor wagenparken. Keeping your business moving. Verspil niet langer tijd aan uw administratie. Bekijk de Velocity video Meer informatie over Velocity. Vind een station in uw buurt met e-route. Meer informatie over e-route. Met DCS tankt u bij meest van de volgende tankstations.: Waarom kiest u voor Diesel Card Service? Een groot nationaal en internationaal netwerk. Tanken in Nederland en Europa. Lees verder
https://mkb-tankpas.nl/mkb-brandstof/
Privéauto en een zakelijke tankpas: het kan - Platform voor startende ondernemers Starten.nl.
Maar meestal zitten er in die doos geen tankbonnen: je hebt namelijk geen zakelijke auto. Je rijdt met je privéauto zakelijke kilometers en denkt dat je alleen die 19 cent per kilometer mag terugvorderen. Dus jij betaalt nu je brandstof onnodig privé, je houdt je kilometers bij en je vordert de btw op brandstof niet terug. Kun je als zzp'er' een zakelijke tankpas aanvragen? Kun je als zelfstandig ondernemer een zakelijke tankpas aanvragen? Veel zelfstandigen denken dat het declareren van brandstof-btw veel tijd en moeite kost, en zijn bovendien bang voor een naheffing. Dat wil je voorkomen; jij brandt je vingers niet aan die toestand rond de brandstof-btw. En dus denk je dat je ook geen tankpas nodig hebt. Het terugvorderen van btw op brandstof hoeft echter helemaal niet tijdrovend en ingewikkeld te zijn. Als je eenmaal weet welke kosten je wel of niet kunt opgeven en hoe je dat kunt doen, kost het je geen extra tijd. Als je je privéauto zakelijk rijdt, mag je inderdaad 19 cent per zakelijk gereden kilometer opgeven bij de Belastingdienst.
Tankpas Argos Tankstations.
Interesse in de Argos Tankpas, wil je meer informatie of de Argos Tankpas aanvragen? Ricardo Pot is jouw aanspreekpunt voor de regio Oost in Nederland. Voor vragen en/of opmerkingen kun je, op werkdagen, tussen 08.00 en 17.30 uur contact opnemen met onze Tankpas klantenservice.
Tankpas voor bedrijven - Fieten Olie.
Hoe verhoogt u de houdbaarheid van dieselolie? Q8 Fuchs Authorised Distributor. Tankpas voor bedrijven. Eigen dieseltank op de zaak. Regel hier uw SEPA machtiging. Tankpas voor bedrijven. Makkelijk tanken met pas van de zaak. Profiteer van de voordelen van onze tankpas! Voor bedrijven en instellingen hebben wij de Fieten Olie tankpas. Met deze pas kunt u voordelig tanken op alle Fieten Olie tankstations! Geen bonnetjes meer bewaren. Wekelijks ontvangt u per e-mail een BTW-factuur. Gespecificeerd verbruik per product, pas, kenteken of chauffeur. Bepaal per pas welke producten ermee betaald kunnen worden. Vermeld de kilometerstand bij elke tankbeurt. De facturen worden automatisch van de rekening geïncasseerd. Ja, ik wil ook tankpassen. Voor slechts €5,-, per tankpas per jaar bevrijdt u uw bedrijf van de bonnen-administratie. Direct tankpas sen aanvragen.
Een tankpas voor zakelijk leasen: zo werkt het DutchLease.
App voor leaserijders. Vrijblijvende offerte aanvragen. Een tankpas is ideaal voor zakelijk gebruik. Een tankpas is dé brandstof oplossing voor zakelijk leasen. Van ZZPer tot MKBer of juist beheerder van een fleet: ondernemers zijn erg tevreden met een zakelijke tankpas. Lees verder en ontdek hoe het werkt en wat de voordelen voor uw bedrijf zijn. Hoe werkt een zakelijke tankpas? Een zakelijke tankpas is handig voor elk type bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Zo bepaalt u van te voren de tank limiet per medewerker. Aan het einde van de maand ontvangt u één factuur, waar alle kosten in verwerkt zijn. Geen losse bonnetjes, geen omslachtige administratie en geen verloren tijd meer: handig voor u en voor uw medewerkers. Een tankpas voor zakelijk leasen bij DutchLease. Is de brandstof opgenomen in uw contract? Dan ontvangt u een Multi Tank Card. Hiermee tankt u in Nederland bij alle tankstations.
Een zakelijke tankpas, goed idee of toch niet? - debesteleasedeal.nl. debesteleasedeal.nl.
Last but not least, wil je natuurlijk ook weten of er misschien toch nadelen kleven aan zakelijk tanken met een tankpas. We hebben goed nieuws, want echte nadelen zijn er niet. Je moet er alleen rekening mee houden dat je maandelijks de abonnementskosten voor de zakelijke tankpas moet betalen. Die kosten zijn doorgaans niet meer dan een paar euro en ze zijn bovendien aftrekbaar van de belasting. Deze extra kosten wegen niet op tegen het voordeel van een eenvoudigere administratie en btw-aangifte. Een zakelijke tankpas, goed idee of toch niet? Ja, wij vinden van wel! Bel: 050 - 205 78 99. Direct persoonlijk advies over jouw mobiliteitsvraagstuk. Direct offerte aanvragen. Je ontvangt altijd de beste lease deal.
Tankpas AutoLeaseCenter.
Wij hebben namelijk een samenwerking met Tankpas.nl. Wij hebben gekozen voor Tankpas.nl omdat dit de meest complete en best beoordeelde tankpas van Nederland is. Met de tankpas van Tankpas.nl bepaalt u zelf waar u tankt. De tankpas wordt namelijk bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. U hoeft dus nooit meer om te rijden en bent niet afhankelijk van een bepaald merk tankstation. U kiest zelf of u tankt bij het dichtstbijzijnde tankstation of het tankstation met de hoogste korting. Bovendien heeft de tankpas nog een aantal handige voordelen.: Gratis motorolie en ruitenwisservloeistof.; Overal uw auto wassen.; Parkeren in garages en op straat via een app.; Altijd de Nederlandse BTW terugvorderen.; Elke vier weken een verzamelfactuur. Ook hebt u de mogelijkheid om de tankpas uit te breiden met de volgende mogelijkheden.: Tanken in Europa.;
Zakelijke Tankpas OK.
OK Zakelijke Tankpas. U kunt bij OK Nederland een zakelijke tankpas aanvragen. Met deze tankpas kunt u op alle bemande en onbemande OK tankstations tanken. Klik hier voor een overzicht van onze tankstations. Voordelen OK Tankpas. U bent niet meer afhankelijk van de pompprijs maar heeft een vaste korting op de OK lijstprijs.

Contacteer ons